keyboard_arrow_up

Consiliul Local Timisoara

Hotararea 301/31.07.2007 privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu "Ansamblu locuinţe colective", strada Luceafărul nr. 9 - 11, Timişoara

31.07.2007

Hotararea Consiliului Local 301/31.07.2007
privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu "Ansamblu locuinţe colective", strada Luceafărul nr. 9 - 11, Timişoara


Consiliul Local al Municipiului Timisoara

Având în vedere Referatul nr. U22007-000758/18.07.2007 al Primarului Municipiului Timişoara, domnul GHEORGHE CIUHANDU;
Având în vedere avizele Comisiei pentru studii, prognoze, economie, buget, finanţe, impozite si taxe, Comisiei pentru dezvoltare urbanistică, amenajarea teritoriului şi patrimoniu, Comisiei pentru administrarea domeniului public si privat, servicii publice şi comerţ, regii autonome şi societăţi comerciale, Comisiei pentru cultură, ştiinţă, învăţământ, sănătate, protecţie socială, turism, ecologie, sport şi culte din cadrul Consiliului Local al municipiului Timişoara;
În baza dispoziţiilor Hotărârii Guvernului nr. 525/1996 privind Regulamentul General de Urbanism, republicată;
Raportat la prevederile Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată şi actualizată;
Conform art. 25 alin. 1 si Anexa I din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul, actualizată;
Potrivit reglementarilor art. 36 alin.(2) lit. c) si alin. (5) lit. c) din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată;
În temeiul art. 45 alin. (2) din Legea nr.215/2001 privind administraţia publică locală, republicată;


HOTARASTE

Art.1: Se aprobă Planul Urbanistic de Detaliu "Ansamblu locuinţe colective" strada Luceafărul nr. 9-11 Timişoara, având ca beneficiar pe SC WERK MB CONSTRUCT SRL, întocmit conform Proiectului nr. 192/2006, realizat de SC STUDIO ARCA SRL, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art. 2: Se stabilesc condiţiile de construire: regimul de înălţime de D+P+5E, sub rezerva dotării în mod obligatoriu a clădirii cu lift, accesul auto se va realiza conform Notei de Constatare nr. 271/25.05.2007 care modifică Avizul iniţial al Comisiei de Circulaţie nr. TH92007-13/01.02.2007 , realizarea locurilor de parcare exclusiv pe parcela deţinută de beneficiari, procentul de ocupare al terenului POT max de 55%, coeficientul de utilizare al terenului CUT de 3,00, spaţii verzi de min 10% din suprafaţa totală a parcelei.

Art.3: Prezentul Plan Urbanistic se va integra în prevederile Planului Urbanistic General Timişoara şi are o valabilitate de 10 ani.
Terenul studiat, în suprafaţă totală de 4115 mp, este înscris în C.F. nr. 13264 Timişoara, având nr. cadastral 15548 în suprafaţă de 756 mp, nr. cadastral 15555 în suprafaţă de 1566 mp şi C.F. nr. 90856 Timişoara cu nr. cadastral 15574 în suprafaţă de 1793 mp, fiind proprietatea SC WERK MB CONSTRUCT SRL.

Art. 4: Reglementările privind autorizarea construcţiilor şi a amenajărilor vor fi aplicate în concordanţă cu prevederile prezentului Plan Urbanistic de Detaliu şi a Regulamentului Local de Urbanism.

Art. 5: Cu aducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Direcţia Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.

Art. 6: Prezenta hotărâre se comunică:
- Instituţiei Prefectului Judeţului Timiş;
-Primarului Municipiului Timişoara;
-Consiliului Judeţean Timiş;
-Serviciului Juridic;
-Direcţiei Economice;
-Direcţiei Edilitare;
-Direcţiei Urbanism;
-Direcţiei Patrimoniu;
- Direcţiei Comunicare;
- Direcţiei Dezvoltare;
- Direcţiei Drumuri şi Transporturi;
- Direcţiei de Mediu;
- Biroului Control Intern şi Managementul Calităţii;
-Beneficiarului: SC WERK MB CONSTRUCT SRL;
-Proiectantului: SC STUDIO ARCA SRL;
-Mass - media locale.


Presedinte de sedinta
HOREA BĂCANU
Contrasemneaza
SECRETAR IOAN COJOCARI

Atasament: Referat_-_PUD_Luceafarul_9-11.pdf

ROMANIA SE APROBA, JUDETULTIMIS P R I M A R MUNICIPIUL TIMISOARA Dr. Ing. GHEORGHE CIUHANDU CONSILIUL LOCAL U22007-000758/18.07.2007

REFERAT pentru avizarea Planului Urbanistic de Detaliu „Ansamblu locuinţe colective”

str. Luceafărul nr. 9-11, Timişoara Către Comisiile Consiliului Local al Municipiului Timişoara

Având în vedere prevederile Planului Urbanistic General al Municipiului Timişoara şi strategia de dezvoltare şi renovare urbană promovată de către Consiliul Local al Municipiului Timişoara;

Având în vedere documentaţia înregistrată cu nr. U22007-758/08.02.2007, prin care se solicită avizarea din punct de vedere urbanistic a Planului Urbanistic de Detaliu „Ansamblu locuinţe colective” str. Luceafărul nr. 9-11, Timişoara

Având în vedere cerinţele Certificatului de Urbanism nr. 7269 din 06.12.2006. Propunem Comisiilor din cadrul Consiliului Local al Municipiului Timişoara

analizarea şi avizarea din punct de vedere urbanistic a documentaţiei Planului Urbanistic de Detaliu „Ansamblu locuinţe colective”str. Luceafărul nr. 9-11, Timişoara.

Documentaţia este elaborată de proiectantul S.C. STUDIO ARCA S.R.L., proiect nr. 192/2006, la cererea beneficiarului SC WERK MB CONSTRUCT SRL Timişoara. Documentaţia a fost iniţiată de foştii proprietari Sas Şandor şi Sas Ema, care ulterior au vândut terenul actualului proprietar, conform contractului de vânzare – cumpărare nr. 2219/2007.

Terenul propus pentru construire este situat în intravilan municipiului Timişoara, în zona de est a cartierului Calea Şagului şi face parte din careul format de Aleea Inului, str. Mureş, str. Iris şi str. Ranetti.

Prin PUG Timisoara pentru această zonă este stabilită funcţiunea de locuire şi funcţiuni complementare cu regim de inălţime peste P+2E. Zona studiată, care face obiectul acestei documentaţii, nu se află în zonă protejată sau de protecţie a monumentelor istorice, respectiv zone de interes deosebit pentru care este necesar avizul Consiliului Judeţean Timiş.

Terenul, în suprafaţă totală de 4115 mp, aflat în proprietatea lui SC WERK MB CONSTRUCT SRL este identificat prin C.F. nr. 13264 Timişoara, nr. cadastral 15548 în suprafaţă de 756 mp, nr. cadastral 15555 în suprafaţă de 1566 mp şi C.F. nr. 90856 Timişoara, nr. cadastral 15574 în suprafaţă de 1793 mp. Pe teren sunt amplasate mai multe construcţii in regim P care urmeaza să fie demolate în baza unei Autorizaţii de Desfiinţare. Terenul este accesibil pietonal şi auto de pe latura sa vestică dinspre Aleea Inului. Terenul poate fi accesat si pe latura sa estica, prin intermediul unei Aleii Sagetii cu acces auto limitat, doar pentru riverani.

Documentaţia are drept obiectiv realizarea unui ansamblu alcătuit din două corpuri de clădire, destinate funcţiunii de locuire în regim de înălţime D+P+5E. Incinta se va amenaja cu spaţii verzi (min. 10% din suprafata terenului), platformă pentru colectarea deşeurilor menajere şi parcaje ce vor deservi funcţiunile propuse prin documentaţie, 35 locuri la nivelul terenului şi 80 locuri de parcare, în conformitate cu Anexa 2 din RLU aferent PUG.

Pentru a realiza accesul dinspre Aleea Inului (latura vestica) se propune amenajarea drumului de acces existent si bifurcarea acestuia spre doua alei propuse cu circulatie auto intr-un singur sens din interiorul parcelei, făcându-se astfel legătura cu Aleea Săgeţii.

Această soluţie, cu intrare dispre strada Mureş prin intermediul Aleii Sagetii (care va avea un profil transversal de 3,50 m cu sens unic) s-a făcut în urma deplasării pe teren a

inspectorilor PMT, a comisarului GNM – CJ Timis si a locatarilor de pe Aleea Sagetii care au stabilit de comun acord ca aceasta alee sa fie cu sens unic, cu o singura banda de circulatie auto la care se vor racorda drumurile propuse în interiorul parcelei studiate, soluţie confirmată prin Nota de Constatare nr. 271/25.05.2007. Prin această soluţie, care modifică Avizul inişial al Comisiei de Circulaţie nr. T92007-13/01.02.2007, se vor pastra majoritatea copacilor existenti pe domeniul public, de-a lungul Aleii Sagetii.

În interiorul perimetrului studiat se vor realiza drumuri de incinta pentru asigurarea circulatiei pe parcela si a accesului la parcajele subterane si la cele amenajate in incinta la nivelul terenului sistematizat.

Se propune amplasarea a doua cladiri multietajate (corp A si corp B), in regim de inaltime D+P+5E, cu locuinte colective, care formeaza un ansamblu. Acestea sunt asezate fata in fata, intre ele formandu-se o zona exterioara semiprivata care are functiuni multiple: zona verde, locuri de joaca pentru copii, spatii de odihna pentru locatari si asigura accesul in cele doua cladiri. Sub cele doua volume si curtea dintre ele se va amenaja o parcare subterana.

Numărul de apartamente preconizat a se realiza este de aproximativ 85 noi spaţii locative. Distanta intre cele doua cladiri, va respecta normele referitoare la însorirea încaperilor, fiind egala cu minim inaltimea cladirii celei mai înalte, pentru a nu se umbri reciproc.

Indicii de construibilitate propuşi prin documentaţie sunt: • procent de ocupare al terenului de maxim 55,0% • coeficient de utilizare al terenului de maxim 3,0 • regim de înălţime – D+P+5E

Se vor respecta toate condiţiile impuse prin avizele eliberate de deţinătorii de reţele şi utilităţi publice.

Documentaţia de urbanism este însoţită de avizele şi acordurile cerute prin Certificatul de Urbanism, în conformitate cu legislaţia în vigoare şi Ghidul privind metodologia de elaborare şi conţinutul cadru al P.U.D. aprobat prin Ordinul nr. 37/N/2000 al M.L.P.A.T. ( M.T.C.T.)

Planul Urbanistic de Detaliu, „Ansamblu locuinţe colective” str. Luceafărul nr. 9-11, Timişoara, se va integra în Planul Urbanistic General al Municipiului Timişoara şi va avea o valabilitate de 10 ani. VICEPRIMAR, DIRECTOR, Ing. Dorel BORZA Arh. Şef Emilian Sorin CIURARIU Pt. Şef Birou CONSILIER, Arh. Loredana PĂLĂLĂU Ing. Gabriela POPA

AVIZAT JURIDIC, Jr. Mirela LASUSCHEVICI

Red./Dact. P.L.

Atasament: Mobilare_-_PUD_Luceafarul_9-11.pdf

pro iec t

p l a n s a

be n e f i c i a r

a d r e s a

s.c. s.r.l

arh. Roxana CARJAN SE F P R O I E C T P R O I E C TAT D E S E N AT arh. Roxana CARJAN

arh. Radu GOLUMBA P.U.D.

192/2006

I A N . 2 0 0 7

Timisoara, strada Memorandului nr.93, tel/fax 0256/294218,e-mail [email protected] SAS SANDOR si SAS EMA

f a za

pro iect n r.

p l an sa n r.

strada LUCEAFARUL nr. 9,11, TIMISOARA

s ca ra

LOCUINTE COLECTIVE D+P+5E

P. U

. D

. L

O C

U I

N T

E C

O L

E C

T I

V E

D

+ P

+ 5

E ,

st ra

da L

U C

E A

F A

R U

L ,

n r.

9 -

1 1,

T I

M I

S O

A R

A

-1.50

+18.50

±0.00

+5.74

+18.50 10.00 21.50 21.20 21.50

20 .0

0

-1.50 ±0.00

+18.50

+13.245 +14.35

+12.78 +14.395

45.00° 45.00° 45.00° 45.00° 45.00°45.00°

LI M

IT A

D E

PR O

PR IE

TA TE

BL O

C P+

4E EX

IS TE

N T

BL O

C P+

4E EX

IS TE

N T

BL O

C P+

4E EX

IS TE

N TLO

CU IN

TE C

O LE

CT IV

E PR

O PU

SE S

+P +5

E

LO CU

IN TE

C O

LE CT

IV E

PR O

PU SE

S +P

+5 E

A LE

EA IN

U LU

I

A LE

EA S

A G

ET II

LOCUINTE COLECTIVELOCUINTE COLECTIVE

LOCUINTE COLECTIVELOCUINTE COLECTIVE

LOCUINTE COLECTIVELOCUINTE COLECTIVE

LOCUINTE COLECTIVELOCUINTE COLECTIVE

LOCUINTE COLECTIVELOCUINTE COLECTIVE

LOCUINTE COLECTIVELOCUINTE COLECTIVE

PARCARI

200.13

200.11

200.06

200.03 199.96

199.89

200.09 199.93

199.98

199.99

200.01

200.05

200.09

200.05200.03

200.03

200.00 200.00

199.98 199.93

199.79

199.96 200.00

200.29

200.02

199.95199.95199.93

199.94

200.10

200.14

200.09

200.07

200.05

200.04

200.00

200.05200.07

200.06

200.04 200.05

199.88

200.08

199.94

200.10

200.01

199.93

199.98

199.80 200.02

199.93

199.84

200.07

200.03

199.94

199.91

200.02

199.95 200.01199.75

199.63

215.50

204.13

200.16

200.18

200.29

200.29

200.07

199.98

199.91

200.21

200.36

200.39 200.57

200.31 200.31 200.22

200.31

200.25

200.32

200.21

199.93

200.37

200.44

200.18

200.00 199.96

200.11

200.00

200.09

200.30

200.12

200.08

200.05 200.04

200.03200.06 200.02

200.03

200.00 200.07

200.02200.02

200.03

199.95199.88

199.90

199.96

199.98

200.06 200.14199.97199.76

199.86 199.79

200.06

200.03

200.00 200.05

200.13

200.01

200.05

200.08

199.93

199.95

199.91 199.95

199.80

200.06

200.13

200.05

200.07

200.07

200.18

199.91

199.95 199.90 199.81

199.89

199.91199.89

199.98 200.00

199.96

199.89

199.94 200.01

199.90

199.90 199.91

199.86

199.91 199.88 199.93

200.06

200.05200.12

199.99

200.02

199.91

199.98

199.98

199.96

199.96

199.93

199.84

199.86

199.90

199.74

199.87 199.98

199.96

199.68 199.77

199.87

199.88 199.87 199.90

199.90199.90

coama

214.07 strasina

213.97 strasina

211.06 coama

215.66 coama

210.01 coama

207.61 coama

207.62 coama

207.54 coama

203.48 strasina

202.59 strasina

205.41 coama

204.89 coama

203.28 coama

202.68 coama

203.04 coama

202.73 coama

209.66 coama

206.01 coama

205.80 coama 204.93

coama

203.65 strasina

202.75 coama

215.85 coama

214.44

199.60

199.88

200.04

199.93

In tr

ar ea

Z id

ul ui

Al ee

a Sa

ge ti

i

In tr

ar ea

G en

ez ei

P

C

G

G

C

G

C

C

C

P

C

C

nr.18

nr.20

nr.22

nr.24 nr.26

nr.1 nr.2

nr.2

nr.1

nr .1

nr .3

nr .4

0

nr .3

9

bl oc

P +4

bl oc

P +4bl oc

P +4

tr ot

ua r

str. Mures

29 .1

5 5

-1.50

-1.50

R= 5.83

DESFASURATA

DESFASURATA

ALEE CIRCULATIE MIXTAPIETONAL + CAROSABIL

TEREN IDENTIFICAT - POSIBILA REALIZARE PARCAJ COLECTIV PENTRU RIVERANI

nr .1

1

parcare

P

C P

C

CC

P P

C

G

G

C

G

C

C

C

P

C

C

Al ee

a In

ul ui

nr.18

nr.20

nr.22

nr.24 nr.26

nr.1 nr.2

nr.2

nr.1

nr .1

nr .3

nr .4

0

nr .3

9

bl oc

P +4

bl oc

P +4

bl oc

P +4bl oc

P +4

str. Iris

BL O

C P+

4 BL

O C

P+ 4

53 .0

0

1. 50

3. 50

5. 00

21.50

21.20

21.50

64.20 10

.0 0

10 .0

0

5.10

31 .5

0

3 m

5 0 .1 0 5

83.78

27.395

2 4 .2 3 5

1 .6 5 5

24.285

2 4 .1 0 5

2 8 .9 8

2 3 .4 4 5

24.08

23.545

13.735

13.80 14.25

2 9 .0 6

45.765

3 m

3 m

5 0 .1 0 5

83.78

27.395

2 4 .2 3 5

1 .6 5 5

2 4 .1 0 5

2 8 .9 8

2 3 .4 4 5

24.08

23.545

13.735

13.80 14.25

3 m

31 .5

0

1. 50

3. 50

5. 00

10.00

±0.00

R= 6.67

R= 7.66

R= 4.00

R= 3.00

R= 4.00

R= 7.50

R= 7.995

R= 4.00

R= 4.00

LIMITA DE PROPRIETATE

cca 45 apartamente

se vor amenaja 50 de locuri de parcare in parcare subterana

se vor amenaja in total minim 35 locuri de parcare in incinta

cca 40 apartamente

LIMITA DE PROPRIETATE

C.F. 13264, nr.top. 15548, 15555 C.F. 90856 nr. top. 15574 Suprafata teren = 4115 mp Suprafata construita parcaj subteran= 2180 mp Suprafata construita locuinte = 1355 mp Suprafata desfasurata = 10300 mp P.O.T. parcaj subteran = 53% P.O.T. locuinte = 33% C.U.T. maxim = 3

PARCARI PROPUSE RIVERANI = 15

PARCARI PROPUSE RIVERANI = 7

15 %

ac ce

s

ac ce

s

CO RP

A LO

CU IN

TE C

O LE

CT IV

E D

+P +5

E

CO RP

B LO

CU IN

TE C

O LE

CT IV

E D

+P +5

E

CU RT

E IN

TE RI

O A

RA

Al ee

a In

ul ui

str. Mures

str. Mures

BLOC P+4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

CA SA

P +M

CA SA

S +P

+1 E+

M

CA SA

P +M

CA SA

P +M

CA SA

S +P

+1 E+

M

A N

EX A

CA SA

P

CA SA

P

BL O

C P+

4

BLOC P+4

BLOC P+4

BL O

C P+

4

CASA P+M CASA P+M

CA SA

P +M

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4 BL

O C

P+ 4

CA SA

P +1

E+ M

CASA P+M

CASA P+M

streasina

Al ee

a Sa

ge ti

i

ac ce

s pa

rc aj

su bt

er an

03A 1:500 MOBILARE URBANA

- SUBSOL - parcari subterane - 50 locuri

- PARTER , ETAJE CURENTE - cca 45 ap., respectiv 40 ap. - in total 85 ap. in ambele corpuri de cladire

- PARTER - accese, curte interioara

DESFASURATA - MOBILARE URBANA SC. 1:500

PLAN MOBILARE URBANA SC. 1:500

PLAN DE INCADRARE SC. 1:5000

Limita zonei studiate Limita parcelei = Limita zonei reglementate Cladiri cu functiune rezidentiala P-P+2 existente

Cladiri cu functiune rezidentiala peste P+2 existente

Spatiu verde existent

Circulatie auto existenta

Locuri de parcare in incinta - min 35 de locuri de parcare

Accese auto si pietonale

200.00 = -1.50 C.T.S.

200.00 Cote de nivel teren natural

Parcaj subteran - 50 locuri

Zona spatiu verde propus

Parcari amenajate riverani

Circulatie auto propusa

Circulatie auto secundara existenta

Limita maxima de implantare a constructiilor

Zona de implantare a cladirilor de locuinte D+P+5E

LEGENDA

Atasament: Reglementari_-_PUD_Luceafarul_9-11.pdf

p ro i ec t

p l a n s a

ben e f i c i a r

a d r e s a

s.c. s.r.l

arh. Roxana CARJAN SE F P R O I E C T P R O I E C TAT D E S E N AT arh. Roxana CARJAN

arh. Radu GOLUMBA P.U.D.

192/2006

I A N . 2 0 0 7

s c a r a

SAS SANDOR si SAS EMA

strada LUCEAFARUL, nr. 9,11 TIMISOARA

Timisoara, strada Memorandului nr.93, tel/fax 0256/294218,e-mail [email protected] pro iect n r.

f a za

p lansa n r.

LOCUINTE COLECTIVE D+P+5E

P. U

. D

. L

O C

U I

N T

E C

O L

E C

T I

V E

D

+ P

+ 5

E ,

st ra

da L

U C

E A

F A

R U

L ,

n r.

9 -

1 1,

T I

M I

S O

A R

A

ALEE PIETONALA

TEREN IDENTIFICAT - POSIBILA REALIZARE PARCAJ COLECTIV PENTRU RIVERANI

parcare

64.20 10

.0 0

33 .0

0

10 .0

0

10.00

70.525

10.00

1. 50

3. 50

5. 00

1. 50

3. 50

5. 00

LIMITA DE PROPRIETATE

LIMITA DE PROPRIETATE

se vor amenaja in total minim 35 locuri de parcare in incinta

C.F. 13264, nr.top. 15548, 15555 C.F. 90856 nr. top. 15574 Suprafata teren = 4115 mp Suprafata construita = max 2263 mp Suprafata construita max locuinte=1.646 mp P.O.T. max = 55% - functiuni complementare P.O.T. max = 40% - locuinte colective C.U.T. max = 3 Regim maxim de inaltime = D+P+5E

N

A CC

ES A

U TO

pr op

us

A CC

ES A

U TO

pr op

us

AN EXA

BLOC P+4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

CA SA

P +M

CASA P+M

CA SA

S +P

+1 E+

M

CA SA

P +M

A N

EX A

CA SA

P +M

CA SA

S +P

+1 E+

M

A N

EX A

CASA P+M

A N

EX A

CA SA

P

CA SA

P

tr ot

ua r

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

CA SA

P CA

SA P

CA SA

P

CA SA

P

BL O

C P+

4

BLOC P+4

BLOC P+4

BL O

C P+

4

CASA P+M

CA SA

P +1

E+ M

CA SA

P +M

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4

BL O

C P+

4 BL

O C

P+ 4

In tr

ar ea

G en

ez ei

In tr

ar ea

Z id

ul ui

STRADA IRIS

A LE

EA S

A G

ET II

BL O

C P+

4 BL

O C

P+ 4

platforma beton

terasa

AL EE

A IN

U LU

I

G H

EO RG

H E

RA N

ET TI

STRADA MURES

ZONA LOCUINTE COLECTIVE PESTE P+2E PROPUSA

1:500 PLAN DE SITUATIE - REGLEMENTARI 02A

BILANT TERITORIAL EXISTENT PROPUS mp % mp %

SUPRAFATA TERENULUI 4.115 4.115 ZONA PENTRU LOCUINTE SI 1.468 36 2.263 max 55 FUNCTIUNI COMPLEMENTARE funct complement PESTE P+2 1.646 max 40 locuinte colective SPATII VERZI - - min 340 CIRCULATII AUTO SI PIETONALE/ PARCARI SI STATIONARI - - 1.512

PLAN DE SITUATIE - REGLEMENTARI SC. 1:500

Limita parcelei = Limita zonei reglementate LEGENDA

Limita zonei studiate Zona de implantare a cladirilor de locuinte D+P+5E

PLAN DE INCADRARE SC. 1:5000

200.00 = -1.50 C.T.S.

Limita de implantare a constructiilor

Accese auto si pietonale

Zona pentru locuinte colective peste P+2

Spatiu verde existent

Circulatie auto existenta

Circulatie auto secundara existenta

Circulatie auto propusa

Cladiri cu functiune rezidentiala P-P+2 existente

Cladiri cu functiune rezidentiala peste P+2 existente

EMISE.
—_ Ls DP
—_
LA
—_
e
m_i E ia
_——
&%fr 131
2 5 4 SS 3. 8 Ri 3 + 4
E
sf *6:
_—_ vw
Il
S
= i m YI <a i n i —_ i) E i i 4 _ 0% şi
i,
T. <a “-
Sp a! d. 2
alia
a. N E —_ «= SD. 0 5 m. 2 5 şi rar
— i Tr
L
SS 2 m
msi
iu
- sc" CO SF. "EL
&% fi
ECuerr sr“. um rm id
5
,
iti
Li
1» LU 7” 2 Mr
ÎI —y/
Mt
rs.
TLS O
*« "ww
Si
(
£ *u
n?
a
Si
ri
= 1
0
'FIT ia“ e PF<SU LL te L — A _ E A gt gt St
VU LfEPISISISSETIA 5
aL:
3358557134
si N 5 a + 2 _— = i 5
"ED
Vi
Ta
Ta — — =.
* cr —
Li
(5 Şi
Wu
Ca + N —
E tacul
Vi
d i
= >